Izjava o privatnosti i kolačići

Home » Izjava o privatnosti i kolačići

Izjava o privatnosti

Plenar – knjigovodstveni servis s sjedištem na ulici Prosenik Gubaševski 3, 49210 Zabok, poštuje privatnost i štiti osobne podatke korisnika internetske stranice www.plenar.hr. Izjavom o zaštiti privatnosti želimo Vas informirati o uvjetima prikupljanja i obrade Vaših osobnih podataka te primjeni tzv. kolačića (cookies) tijekom posjeta našoj internetskoj stranici.

Našu internetsku stranicu možete koristiti bez otkrivanja Vaših osobnih podataka. Niste obvezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice. Međutim, kada koristite našu internetsku stranicu Vaše računalo ili mobilni uređaj pohranjuje određene podatke koji se mogu tretirati kao osobni podaci. Takvi podaci mogu uključivati naziv Vašeg davatelja internetskih usluga, internetsku stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu te Vašu IP adresu. Takve podatke ne koristimo za Vašu identifikaciju, ne prodajemo ih niti na bilo koji drugi način dijelimo trećim stranama.

U svom poslovanju primjenjujemo tehničke i organizacijske mjere zaštite u cilju zaštite osobnih podataka od slučajnog gubitka ili uništenja, nedopuštenog pristupa, nedopuštene promjene, nedopuštenog objavljivanja i svake druge zlouporabe.

U svakom trenutku imate pravo od nas zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade, prijenos podataka te uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na vas. U slučaju da želite koristiti neko od navedenih prava molimo Vas da nas kontaktirate.

Ako smatrate da je Plenar – knjigovodstveni servis kao voditelj zbirke osobnih podataka povrijedio vaše pravo na zaštitu osobnih podataka, možete se obrati Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o zaštiti privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku:

Plenar – knjigovodstveni servis
Prosenik Gubaševski 3
49210 Zabok
Hrvatska
Mob: +385 98 281 431
Email: sanda@plenar.hr


Kolačići

Naše web stranice koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj web  stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranici.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki web strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana se koristimo za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše web stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem web pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše web stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše web stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.