O nama

Home » O nama

Osim uobičajenih knjigovodstvenih usluga obrade dokumentacije, izrada obračuna, izvještaja, obrade poreza, obrade plaća,  e-porezna, e-fina, e-mirovinsko, e-zdravstveno) našim klijentima nudimo i uslugu “na daljinu“ što je niz naših dislociranih klijenata prihvatilo kao odličnu.

Kako surađujemo sa udaljenim klijentima

Knjigovodstvo je usluga koja je potrebna svim poduzetnicima.

Budući da uspješno surađujemo sa poduzetnicima čiji su direktori ili vlasnici iz svih dijelova Hrvatske, te iz Italije,  Slovenije,… opisati  ćemo  Vam način na koji radimo sa udaljenim klijentima. Naime, vremena kada smo morali tražiti knjigovodstveni ured u svom susjedstvu, srećom ostala su za nama! Vama je potreban ured koji će se brinuti da ispoštujete sve rokove za dostavu dokumenata u nadležne institucije (Porezna uprava, Regos, Fina i t.sl.), i u kojem ćete dobiti odgovor na sva svoja pitanja!

Naši nam klijenti dokumente dostavljaju poštom ili nam ih šalju skenirane putem e-maila. Nakon knjiženja, mi formiramo obrasce koje Vam šaljemo internetom na uvid. Nikakav poseban program nije Vam potreban. Elektronski mi obrasce šaljemo nadležnim institucijama.Kod obračuna plaća, od nas primate sve dokumente koje morate uručiti djelatnicima, popratne obrasce i liste virmana za plaćanje putem interneta. Ukoliko običavate plaćati virmanima na šalteru, od nas ćete dobiti ispisane virmane spremne za predaju u banku ili Finu.

Naša je navika da Vas redovno podsjećamo na sve rokove i na taj način brinemo o vašim obvezama. S nama nećete biti u vremenskom tjesnacu! Što sve dobivate iz suradnje s nama? uštedu vremena, jer nećete brinuti o prometnim gužvama, parkirališnim mjestima, vremenu za sastanke i čekanje stalno savjetovanje – potpuno besplatno; pri tome, neću samo čekati da nas nešto pitate, već ću Vam i sama sugerirati kad vidim da nešto možete raditi bolje i više na svoju korist. Propise nećete izbjegavati, već ćete ih primijenit na način koji će Vam omogućiti veću zaradu; po potrebi, angažirate nas i za tajničke poslove: pripremit ćemo za Vas ugovore, dopise ili sličnu popratnu dokumentaciju; izrazito povoljnu cijenu naših usluga, sukladno cijenku koji je javno objavljen.

Mi naplaćujemo samo ono što radimo, ne naplaćujemo ‘rentu’ na Vaš uspjeh! Provjerite naše cijene! radimo na našem serveru  Synesis (Pupilla doo) ili u 4D Wandu,  programu (4th dimension doo) na vašem serveru na dnevno ažurnoj bazi (u tom slučaju SVI podaci su vam dostupni 24 sata dnevno)

Od srca Vam želim puno uspjeha i Veselim se našoj suradnji!